tankar.

hej!

Det är lördag och jag sitter hemma och pluggar, samma skit igår, åh!
jag ligger så sjukt efter känns det som, jag kommer aldrig hinna lämna in allt innan jag sticker, inte så att det blir bra,och jag som hade hoppats på ett vg i allt utom två ämnen, lyckat Amanda, lyckat!
har fått en äcklig jävla ig-varning i matten med, great!

I början på media så saknade jag plugget, läsa om andra som har pluggat medans jag bara satt vid datorn, jag pluggade nästan aldrig i högstadiet men jag hade saker jag behövde göra, sen börjar jag media och det är som en stor lek varje dag på lektionern, så jag ville ha lite plugg att göra iaf, låter korkat jag vet, men nu jävlar har allt kommit på en gång, hur fan ska jag klara att få ett g i matten när jag ska plugga själv i australien?

Den senaste månaden har jag fått höra så sjukt mycket att jag är stressad och jag borde ta det lungt och slappna av, jag har inte fattat ett skit av vad dom snackat om men nu fattar jag att jag är stressad,
inte på det sättet att om 5 minuter ska jag vara där, och sen måste jag vara där, utan mer pressad.
Jag ska klara av skolan samtidigt som jag är andra sidan jordklotet, jag ska lära mig allt själv, läsa i böcker, inte ha någon att fråga, och hur fan ska jag klara mig utan min bästa kompis som alltid har de rätta svaren när jag fuckar till allt, vilket händer ganska ofta, jag sätter mig alltid i klistret och så kommer becca och hjälper mig tills nästa gång, låter ganska bad jag vet, men så är det. Jag ska gå i skolan en månad till ungefär, EN MÅNAD, FYRA VECKOR för sen är det ju ett helt jullov, sen sticker jag,! jag kommer sakna tjejerna i klassen, vi som har så sjukt kul och gör allt så roligt, dom har jag kommit mycket närmare de senaste veckorna och fan va jag kommer sakna det,
jag vet, ni som läser detta tycker jag är patetisk, jag menar hur många 16 åringar är det som sticker till australien i 4 månader, jag kommer ju tillbaka right? men bara för det så betyder det ju inte att jag kommer sakna allt, farmor, farfar, mormor morfar, hela feta släkten!
Ett galet tråkigt blogginlägg som inte handlar om ett skit, men jag behövde bara få ur mig detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0