Kan det bli mer galet?

Igår kväll va galet, GALET.

Det bröjade med att jag coh becca åkte till vidar och tanken va att vi skulle sova där,
vi förfestade lite och sen skulle vi vidare till öster på fest, men då slog tanken oss att.. NEJ.
vi ville göra något mycket mer roligt, men vad hade vi ingen aning om.. va det att åka till irak?, kanske donera pengar till sjuka barn, hjälpa till att bygga hus i Afrika?.

Precis när vi står där och tänker så kommer sakta en snö flinga dinglandes ner på min nästa, OCH DÅ, då fattade vi, det va till dalarna vi skulle, vi skulle fotvandra i dalarna.
Det va inte mycket mer vi kunde göra, vi började gå, men som om det inte kunde komma mer opassande började beccas knä cpa sig. ( hon har ett cp knä). Som bästa kompis till denna underliga varelse så bär jag upp henne på min rygg.

Jag går och jag går, tankarna far runt i mitt huvud, jag började bli sugen på choklad, och då PRECIS JUST DÅ ( vid denna tiden va vi i umeå) kom jag på att jag hade tagit med mig en 20-lapp. jag springer (med becca på min rygg som fortfarande har olidligt ont i sitt knä) in på en preem mack och köper en stor mjölkchokladkaka, jag och becca sätter oss på varsin bensinslang och delar på det, jag vänder bort min blick och ser en bil, som är olåst, men när jag sedan ska berätta för becca och jag tittar på henne ser jag något oväntat.. becca har svullnat upp, hon ser precis ut som en enorm studsboll. hon börjar prata, men inte på svenska utan japanska!!!! jag har ju tagit a kursen i japanska så jag kunde tyda det hon försökte säga, hon va alergisk mot mjölk och detta va de symptomer hon fick utav att äta/dricka det.

FAN tänkte jag, men jag är ganska känd för att vara en väldigt positiv tjej tänker - nu har vi nått botten, nu kan det bara gå uppåt. jag sluter mina ögon och när jag sedan öppnar dom är becca borta?!?!?!. långt bort ser jag en boll rulla, HELVETESJÄVLAFANSKIT, BRUDEN HAR BÖRJAT RULLA! jag tar på mig mina spring dojjor som jag hade i väskan, mina klackskor skulle inte kunna sprina lika snabbt som jag, så på med dom och jag springer. hinner ifatt henne och märker att FAN : JAG KAN INTE STANNA. jag kommer förbi en fart kamera och jag ser att den blixtrar till, ännu en gång. FAN mamma kommer inte bli glad när hon ser att jag fått ett fartböter på mins 6000 kr.

Jag är fortfarande inte hemma ännu, vi tänkte att vi skulle ta skogsvägen dit, eftersom att det är så lite skog i växjö, men vi gick till afghanistan, så nu är vi påväg hem och jag är glad att vi skippade festen, detta va ett äventyr jag sent kommer att glömma :), OVER AND OUT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0